Kelly van Assen

Student, christen & mens

Een paar zware dagen #kellywordtbeter

Deze tweede update is helaas wat minder positief dan de vorige. Bij mijn vorige stukje gaf ik al aan dat ik het af en toe moeilijk had, afgelopen week was het dan ook even teveel. Ik wilde ontzettend graag beter worden, dit zorgde ervoor dat ik vol ging voor mijn behandeling. Bij elke therapie was ik op tijd aanwezig, ik had goed contact met groepsgenoten en ik at goed. Dit was voor mij enorm veel inspanning, maar ik wou het volhouden omdat ik zo ontzettend graag beter wou worden.

Dat ‘enorm veel inspanning’ zou je ook kunnen zien als ‘te veel inspanning’ al zou ik dat zelf niet snel toegeven. Al die inspanning maakte het in mijn hoofd zo “vol” en “druk” dat ik mezelf niet goed meer in de hand had. Om te voorkomen dat er dingen zouden gebeuren die niemand wil, heb ik van maandag- op dinsdagnacht op een (nog harder) matras op de grond in een lege kamer geslapen. Op dinsdag heb ik ingestemd met een vrijwillige opname achter slot en grendel.

Dat instemmen zorgde ervoor dat ik dinsdag de reis van Zwolle naar Leeuwarden heb gemaakt om daar een nacht door te brengen in de crisisopname. Deze nacht was om de tijd te overbruggen tot er een plek vrij was op de gesloten afdeling van Karakter. Nadat ik mijn nacht in het Friese land erop had zitten heb ik met mijn ouders een reis van ruim 2 uur naar Almelo gemaakt.

Sinds gister zit ik in Almelo, met mijn vader bij me. Morgen gaat papa naar huis, of ik mee ga is de vraag, ik hoop het, maar verwacht het nog niet. Ondanks dat ik al aardig tot rust ben gekomen is de kans op terugval groter als ik nu al terugga. Mijn tweede hoop is om maandag terug naar de open afdeling in Zwolle te gaan. We zullen zien of dat lukt, anders bedenken we gewoon een nieuw doel, makkelijk zat.

Zo, nu jullie weer een beetje op de hoogte zijn van alles in gekkoland, wil ik jullie allemaal weer bedanken voor alle meeleefpraktijken en mijn excuses aanbieden voor alle onbeantwoorde appjes, ik had het even te druk met mezelf.  Voor nu adios en tot schrijvens!

 

Vorige

#kellywordtbeter update 1

Volgende

Weer terug in Zwolle! #Kellywordtbeter

 1. Annie

  Lieve Kelly. Wat ben je toch een topper dat je zo je leven met ons deelt. Weet dat we enorm met je meeleven. Ik hoop dat je ook daar weet dat je nooit echt alleen bent. Hij weet van je gevecht en wat je doormaakt. Ik bid dat dat je wat kracht geeft. You go giro

  • Mooi verhaal Kelly
   Ik leef met je mee hoor
   Ik hoop voor je dat je Weer beter wordt en doe rustig aan maak je niet te druk dan komt alles goed nou tot de volgende keer tot weer ziens liefs van Gabrielle

 2. Petra Helmich

  Lieve Kelly, we denken aan je en we weten zeker dat jij er weer bovenop komt!
  Toppertje, liefs uit Zwolle

 3. Jorit

  Kelly wat tof dat je dit deelt! Wel lastig om dit allemaal te horen. Ben dr voor je he Kel! Hopelijk tot snel! Groetjes je beste mattie, Jorit.

 4. Eric Smit

  Dag Kelly,

  Dapper dat je zo doorzet. En wat mooi dat er mensen om je heen staan die je helpen en ingrijpen als het moeilijk wordt. We leven met je mee, ook in gebed.

  Hartelijke groet, Eric Smit

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

De inhoud van deze site is gemaakt door een student van Landstede Zwolle
Copyright © 2017 Landstede Zwolle - Disclaimer & legal