Kelly van Assen

Student, christen & mens

Heeft u mijn fiets geleend?

Beste meneer/mevrouw,

Vandaag had ik een hele leuke dag op school. Toen ik aankwam op station Nunspeet, na deze leuke dag, werd mijn heuglijke stemming helaas radicaal omgekeerd. Mijn fiets stond niet meer op de plek waar ik hem had neergezet. Na twee rondjes langs alle fietsenstallingen, een telefoontje aan mijn moeder en vervolgens nog een rondje langs diezelfde fietsenstallingen met hulp van mijn vader en broer, was mijn fiets nog steeds niet terecht. Conclusie: gestolen.

fiets

Ik snap dat u mijn fiets erg mooi vind. Want ondanks dat de bel en de lampjesĀ eraf lagen en de lak niet meer was zoals deze geweest is, had hij toch een mooie Cars-sticker op het stuur. Ik snap dat u misschien een fiets nodig had en natuurlijk had u hem mogen lenen, als u het gevraagd had, dan hadden we misschien een regeling kunnen treffen, aangezien ik mijn fiets zelf ook veel gebruik.

Beste meneer/mevrouw, mocht u zich bedenken en toch een regeling willen treffen. Dan zou ik het erg waarderen als u contact met mij opneemt.

Alvast bedankt,

Kelly van Assen

Vorige

Exposure staat online!

Volgende

Opdracht facebookpost!

  1. Zelfde gehad een paar weken geleden… Echt balen šŸ™ Ik hoop dat je je fiets terug krijgt!

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

De inhoud van deze site is gemaakt door een student van Landstede Zwolle
Copyright © 2017 Landstede Zwolle - Disclaimer & legal